Pampers®’ sikkerhetsløfte

I likhet med deg setter vi også barnets sikkerhet først.

Fra materialvalg til testing bruker vi hver dag sikkerhetsløftet i tre faser for å garantere ytelse, i tillegg til barnets komfort og sikkerhet:

Fase 1: Materialvalg. Fordi sikre bleier starter med sikre materialer.

Før materialene blir en del av Pampers®-bleiene må de gjennom en streng utvelgelsesprosess. Hver komponent har en spesifikk funksjon og må sikre ytelse, i tillegg til barnets komfort og sikkerhet.

Forskerne våre samarbeider med barneleger, hudleger for barn og toksikologer for å validere sikkerheten til materialene og til alle våre ferdige barneprodukter.

Image-01

Materialene våre følger strengt sikkerhetskravene i SCCS/1564/15 fra EUs vitenskapskomité for forbrukersikkerhet om sikker bruk av stoffer.

Hvis du vil vite mer om hva vi tilsetter (og hva vi ikke tilsetter!) i bleiene, kan du klikke her.

Fase 2: Produksjon. En viktig fase som vi styrer fra A til Å

I likhet med foreldre setter vi også barnets sikkerhet først. Og derfor er det noen viktige ting vi foretrekker å ikke overlate til andre, som produksjonen av bleiene våre. Pampers® produserer bleiene utelukkende i egne fabrikker (som ligger i Europa). Dette er avgjørende for oss. Vi overvåker aktivt hver fase av produksjonen for å sikre kvaliteten og sikkerheten til produktene:

Hver bleie overvåkes konstant av kameraer og over 500 sensorer.

Over 120 bleier hentes ut av produksjonslinjen og blir gjenstand for over 2 000 kontroller om dagen.

Fase 3: Kontinuerlig testing. For sikre, sertifiserte bleier som tar hensyn til barnets hud

Pampers®-bleier er klinisk og dermatologisk testet. Vi sikrer at de er helt trygge å bruke og at de tar hensyn til barnets hud.

Våre baby-dry™, Baby-dry™-buksebleier og Premium protection™-bleier inneholder ingen av de 26 duftallergenene som er angitt av EU (direktiv 2003/15/EF). Formålet med denne listen er å informere forbrukere om at det finnes allergener i produkter slik at de kan unngå dem hvis de er allergiske.

Hver uke kommer det over 1 200 familier til vårt forsknings- og utviklingssenter, der de bruker inntil 2 millioner bleier i året og deler sine erfaringer med oss.

Visste du dette?

Hver dag jobber over 700 forskere rundt om i verden med Pampers®-bleier, og de samarbeider med uavhengig helsepersonell (toksikologer, barneleger og hudleger) for å utvikle de best mulige bleiene for barn. De tar del i hver fase i bleiens utforming.

Pampers’ sikkerhetsløfte

Uavhengige tester og faglige uttalelser om Pampers®-bleier

Vanlige spørsmål

Cookiesamtykke