Bærekraft hos Pampers – Med hjerte for alle barn

Gratulerer med dagen! I den tiden det tar å lese denne setningen, har 31 nye barn blitt født over hele planeten vår. Det vil si 267 barn født hvert minutt ... 16 041 hver time ... 385 000 hver dag!1 Alle barn fortjener en lys fremtid.  Hos Pampers har vi tro på at vi sammen kan gjøre barnas verden bedre. I over 50 år har vi designet og fornyet produkter for barn, og drivkraften vår er å gi barn en trygg, lykkelig og sunn start på livet.  

Sikkerhet og kvalitet 

  • Vi vil fortsette å lage trygge produkter av høy kvalitet som millioner av foreldre, omsorgspersoner og helsepersonell kan sette sin lit til hver dag. Vi har rundt 300 interne forskere ved vårt forsknings- og utviklingssenter (FoU-senter) i Europa som samarbeider med barneleger og jordmødre for å sikre at bleiene våre er sikre og har høy kvalitet og ytelse. Bleiene våre produseres i Europa, nær forbrukerne våre.   Foreldre kjenner barna sine best, så vi lytter også til deres ekspertise og inviterer hundrevis av familier hver uke til å teste bleiene våre i FoU-senteret vårt og fortsetter å holde kontakten med dem gjennom kundesentrene våre.  

    • Våre bleier, buksebleier og våtservietter er dermatologisk testet. 

    • De inneholder ikke EU-parfymeallergener og ingen elementær klorbleking. 

    • Vi har uavhengige akkrediteringer fra organisasjoner som OEKO-TEX og Skin Health Alliance, som bekrefter at produktene våre er trygge for barnets sarte hud.  

Foreldre kan finne detaljert informasjon om de viktigste ingrediensene som brukes i produktene våre samt de som ikke inngår. Les her.

Og hver av bleiepakkene våre har en kode som gjør at de er 100 % sporbare tilbake til pakken og fabrikken der de ble laget.  

FOR TIDLIG FØDT BARN I KUVØSE

Pampers for babyer som er født for tidlig

Ikke alle barn har den samme starten på livet. Noen barn fødes før de  er sterke nok til å forlate sykehuset. Pampers var det første større bleiemerket som utviklet bleier som er spesielt utformet for barn som er født for tidlig rundt om i verden. Vi samarbeidet med og intervjuet rundt 900 sykepleiere og brukte mer enn 10 000 timer på å utvikle dem. Vi er ydmyke over at 97 % av nyfødtsykepleiere er enige2 i at Pampers er et pålitelig internasjonalt varemerke.  

Vår minste bleie støtter den tidlige utviklingen til for tidlig fødte barn med opptil 6 timers tørrhet og lekkasjebeskyttelse – for uavbrutt søvn og ekstra skånsomme materialer for babyens sarte hud. Vi har inkludert en innovativ fuktindikator i bleiene våre, slik at sykepleierne har en indikasjon på når babyen må skiftes på og når de kan la babyen sove i fred. 

1026 42 Pampers FR BAOL Articles NOV22 Banner10 670x640

Likestilling og inkludering

Omsorg for alle barn inkluderer vårt kontinuerlige engasjement for likestilling og inkludering, og hvordan vi representerer barn og foreldre i reklamen vår. Vi ønsker å gjøre det mulig for fedre å engasjere seg like mye i omsorgen for barna sine som mødrene, og vi leter hele tiden etter måter vi kan bidra til dette på i vårt kampanjeuttrykk.   

I USA ønsket vi å bidra til å adressere ulikhetene som fedrene må forholde seg til når de tar hånd om barna sine mens de er på farten. Derfor inngikk vi et samarbeid med Koala Kare, som produserer stellebord for barn, om å installere 5 000 bord på herretoalettene. Nå er det slutt på å skifte bleier på gulvet eller på toalettsetetrekk! 

I India lanserte vi en kampanje kalt #ItTakes2 for å inspirere nybakte fedre til å engasjere seg i barnestell. For hvis det trengs 2 for å lage en baby, bør det vel også være 2 som oppdrar barnet? 

I Polen har vi i de siste 3 årene samarbeidet med PKN ORLEN, den største polske bensinstasjonkjeden, for å lage «Rom for omsorgsperson med barn». Vår ambisjon er å støtte alle foreldre (mødre og fedre) med barn gjennom å skape separate stellerom på bensinstasjoner. Dette initiativet har så langt resultert i over 240 rom. 

 (1) https://www.theworldcounts.com/stories/how-many-babies-are-born-each-day

(2)  Registrerte P&G-data, COINN-studie 2016 

Cookiesamtykke