Pampers løfte: Sikkerhet til barnet ditt

Vårt løfte

I mer enn 50 år har foreldre satt sin lit til Pampers for støte til omsorgen for babyene sine. Vi arbeider hardt hver dag for å leve opp til den tilliten ved å gi deg trygge høykvalitetsprodukter som beskytter og tar vare på barnet ditt.

Vi bruker trygge og skånsomme bleiematerialer

Bleier, våtservietter og buksebleier fra Pampers lages av materialer som er omhyggelig evaluert og dokumentert sikre.  Vi samarbeider med ledende barneleger, hudleger og sikkerhetseksperter for å sikre at materialene vi bruker i produktene våre er trygge for barn. Materialene vi bruker er vanlig i de fleste bleier og våtservietter for babyer, og brukes trygt av millioner av babyer over hele verden, hver dag.

Vi er selv både vitenskapsfolk og foreldre, og starter med en sunn dose skepsis med tanke på hvor sikkert et material er.  Vi siler ut alle materialer som kan være utrygt i et produkt for barn. Hvis vi ikke er overbevist om at et produkt er trygt, vil vi ikke bruke det.

Vi definerer sikker produktbruk

Vi definerer et sikkert nivå for alle materialer vi bruker med samme vitenskapelige prosess som brukes av regulerende myndigheter og organisasjoner over hele verden, for eksempel FDA (de amerikanske myndighetene for mat- og legemiddelsikkerhet, EPA (den amerikanske miljøvernetaten), WHO, og EU.

Hos Pampers and P&G, arbeider mer enn 700 vitenskapsfolk sammen med ledende helseeksperter, som barneleger og barnehudleger for å sikre at våre babyprodukter tilfredsstiller alle sikkerhets- og regelkrav i hele verden. 

Vi evaluerer også alle materialene i de ferdige produktene våre for å bekrefte at den faktiske bruken er sikker både for forbrukere og for miljøet. Vi utfører omfattende tester for å la mødre oppleve produktene våre i virkelige situasjoner og følger de høyeste bransjestandardene for sikkerhet, funksjon og kvalitet.

Vi overvåker sikkerheten og kvaliteten nøye

Når det gjelder babyer er sikkerhet vår høyeste prioritering.  Også etter at produktet er ferdig utviklet fortsetter vi å overvåke sikkerheten og kvaliteten på produktene våre. Vi har robuste kvalitetssystemer på plass i hele produksjonsprosessen, vi utfører kvalitetskontroller i utsalgsbutikker og vi lytter nøye til tilbakemeldinger og spørsmål fra mødrene og fedrene som kjøper produktene våre når de kontakter kundeservice-teamene våre.

Cookiesamtykke