Forebygge bleieutslett Derfor bør du bruke våtservietter

For mange familier har baby-vaskeservietter blitt en del av hverdagen. Siden bruken av disse har vært i stadig vekst, har Pampers Baby vaskeservietter gjennomgått kontinuerlige forbedringer for å imøtekomme endrede forbrukerbehov, med betydelig forbedrede egenskaper for hudhelsen.

Skånsom pleie for huden i bleieområdet Huden i bleieområdet blir kontinuerlig utsatt for fuktighet, urin og avføring. I tillegg har denne huden mer folder og rynker enn andre områder, noe som kan gjøre det vanskelig å rengjøre den ordentlig. Dette er en av hovedårsakene til at de fleste barn opplever minst ett tilfelle av bleieeksem.

Effektiv forebygging og behandling av bleieeksem krever hyppige bleieskift og rengjøring av huden for å fjerne urin og avføringsenzymer, påføring av salve, samt bruk av superabsorberende engangsbleier som Pampers og skånsomme vaskeservietter som Pampers Baby vaskeservietter for å rengjøre huden godt ved hvert bleieskift.

Skånsom, effektiv rengjøring kan hjelpe til å bryte bleieeksemsyklusen ved å fjerne forurensende stoffer og gjenopprette hudens naturlige pH.

Vann og vaskeklut er ofte ansett som en gyllen standard for å rengjøre huden, men det er viktig å være klar over at det ikke er lett å fjerne fettstoffer fra huden med kun vann, og vann alene kan ikke endre pH-nivået.

Faktum er at vann kan ha en negativ virkning på hudens fysiologi over tid og gir ingen fordel for huden sammenlignet med andre rengjøringsmetoder, som for eksempel bruk av vaskeservietter. Dessuten kan vaskekluter eller svamper skape for mye friksjon mot barnets hud eller tilbakeføre forurensninger til huden hvis de brukes om igjen uten å vaskes.

Cookiesamtykke