Hva inneholder Pampers våtservietter?

Vi vet at våtservietter har en STOR jobb å utføre, så vi har utviklet dem spesielt for å rengjøre og pleie babyens hud. Pampers våtservietter rengjør skånsomt, men grundig med en unik kombinasjon av et mykt, stofflignende materiale og en vannbasert hudkrem.

Nedenfor forklarer vi hva våtservietten vår er laget av, og hvordan ingrediensene virker til fordel for barnet.

Mykt, stofflignende materiale

Grunnlaget for alle Pampers våtservietter for babyer er laget av et materiale med fiberblanding

som er spesielt valgt fordi det er sikkert, mykt og fleksibelt, slik at du skånsomt kan rengjøre hver kurve på babyens rumpe (og til og med små hender eller ansikt!)

En unik kombinasjon av ulike sammenflettede fibre skaper et mykt, elastisk og puteaktig stoff som er skånsomt mot huden, samtidig som det effektivt fjerner søl. Våre plastfrie våtservietter inneholder plantebaserte materialer som bomull og cellulosebaserte fibre, mens våre andre våtservietter inneholder en unik blanding av både plantebaserte og syntetiske materialer, som cellulosebaserte fibre og polyetylenfibre.

Beskyttende hudkrem

Vår skånsomme, vannbaserte rensekrem er utviklet for å fjerne søl samtidig som den pleier babyens hud. Alle ingrediensene er trygge og vurdert som skånsomme for huden, og finnes i andre hudpleieprodukter vi bruker daglig. Våtserviettene våre har en skånsom, hudpleiende krem med produktspesifikke ingredienser angitt på emballasjen. Noen alminnelige ingredienser er oppført nedenfor:

Vann: Hver enkelt våtserviett er fuktet med en vannbasert krem (minst 97 % vann) for å bidra til å løsne og løse opp smuss som sitter fast på huden, inkludert tørket urin eller avføring.

Skånsomme, oljebaserte rensemidler: Oljer (som de i avføringen) løses ikke opp av vann, så rengjøringsmidler og mykgjørende midler er nødvendig for å løse dem opp og fjerne søl fra barnets hud.

pH-buffere: Kremen inneholder et sitronsyrebasert buffersystem som bidrar til å balansere og opprettholde babyhudens naturlige pH.

Studier har vist at babyhud har en naturlig sunn pH-verdi på mellom 4,7 og 6, men søl fra skitne bleier kan øke pH-verdien, noe som kan gjøre huden mer mottakelig for irritanter og føre til rødhet.

Konserveringsmidler

Pampers våtservietter inneholder en liten mengde konserveringsmidler som holder våtserviettene friske før bruk og bidrar til å forhindre krysskontaminering fra hender og fingre til våtservietter mens pakken er åpen.

Slik holder emballasjen vår deg og barnet ditt trygge

Emballasjen til Pampers våtservietter for babyer er laget for å holde våtserviettene friske, fuktige og klare til bruk, uansett hva dagen bringer. Fordi hudkremen i våtserviettene våre består av minst 97 % vann, er emballasjen utformet for å gi en sterk fuktighetsbarriere som holder hver enkelt våtserviett fuktighet.

Vi vet at foreldre har hendene fulle, så emballasjen er laget på en praktisk måte så foreldre kan ta ut våtservietter med én hånd. Disse innovasjonene, som for eksempel «sprett-opp»-funksjonen på noen av våre våtservietter, hjelper foreldrene med å spare tid og sikrer at ingen våtservietter går til spille.

Sikkerhet og ingredienser

Uansett hvilken våtserviett du velger til den lille, er produktene våre skånsomme og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige pH-verdi. Våre våtservietter er:

  • Egnet fra fødselen av

  • Fremstilt med en krem som bidrar til å balansere hudens pH-verdi

  • Laget av myke og sterke materialer

  • 0 %/Uten alkohol*

  • Dermatologisk testet

  • Godkjent av hudleger ved Skin Health Alliance

*uten etanol eller isopropylalkohol

Utforsk hele utvalget vårt av våtservietter.

Tips

Pampers våtservietter er unikt formulert for å rengjøre babyens hud og kan bidra til å opprettholde babyhudens naturlige pH takket være et sitronsyrebaserte buffersystem.

Kort fortalt

Pampers våtservietter tørker skånsomt, men grundig av babyens hud med en unik kombinasjon av mykt, stofflignende materiale og hudpleiende krem. Den vannbaserte kremen er spesielt utviklet for å fjerne søl samtidig som den pleier babyens hud.

Slik skrev vi denne artikkelen Informasjonen i denne artikkelen er basert på ekspertråd fra publisert forskning, pålitelige medisinske og offentlige kilder, samt Pampers' egne sikkerhets- og produkteksperter. Når det er aktuelt, finner du en fullstendig liste over kilder som brukes for denne artikkelen nedenfor. Innholdet på denne siden skal ikke erstatte profesjonell medisinsk rådgivning. Rådfør deg alltid med helsepersonell for fullstendig diagnose og behandling.

Cookiesamtykke