Uavhengige tester og faglige uttalelser om Pampers®-bleier

Hver dag jobber Pampers®’ forskere for å utvikle de best mulige bleiene som gir barnet både ytelse, sikkerhet og komfort. Det er derfor våre bleier er klinisk og dermatologisk testet, og det er derfor vi tar hensyn til faglige uttalelser når vi utvikler bleiene våre.

Les mer om de ulike testene og faglige uttalelsene om bleiene!

Testede, sertifiserte bleier for barnets sikkerhet

Bleier som er dermatologisk testet av eksperter

Fordi barnets hud er spesielt ømtålig er alle bleiene våre dermatologisk testet under tilsyn av eksterne hudleger. Vi har også samarbeidet med dr. Alain Taïeb, professor i dermatologi og leder for pediatrisk dermatologi ved universitetssykehuset i Bordeaux i Frankrike, som kan bekrefte at «Pampers-bleier utgjør ingen risiko for barnets helse og er helt trygge».

En 100 % sikker sammensetning validert av helsepersonell

Hver komponent har en spesifikk funksjon og må bidra til å sikre ytelse, i tillegg til barnets komfort og sikkerhet. Våre toksikologer samarbeider tett med våre materialleverandører og evaluerer grundig sikkerheten til hver komponent. Når sikkerhetstestene er validert, gjennomføres det kliniske tester i samarbeid med eksterne eksperter, som barneleger, hudleger for barn og andre hudleger.

«Sikkerhet er vår høyeste prioritet: Vi utvikler bleiene til å være helt sikre ved å bruke fagkunnskapen til forskerne våre og gjennomføre strenge tester som styres av eksterne eksperter fra legestanden», forklarer vår vitenskapelige ekspert, Emmanuelle Bégué, som overvåker tett alle materialene som brukes i bleiene våre.

Hvis du vil vite mer om hva vi tilsetter (og hva vi ikke tilsetter!) i bleiene, kan du lese vareen om bleienes sammensetning.

Kliniske studier for å validere kvaliteten og sikkerheten til bleiene våre

Til innovasjoner som våre ekstra absorberende kanaler utførte Pampers® en klinisk studie for å validere at bleiene er 100 % sikre og at de holder barnets hud sunn og tørr.

Vi har nylig gjennomført en svært omfattende klinisk studie med over 20 000 hudtester! Det er den største kliniske studien som noensinne er utført på hudproblemer og bleieskiftvaner hos spedbarn. Dr. Daniel Hohl, tidligere leder av European Society for Pediatric Dermatology og som deltok i studien, bekrefter dette: «Jeg foretok en grundig undersøkelse av sikkerhetstestene som ble gjennomført i Pampers-bleier og jeg bekrefter at Pampers®-produkter er helt trygge å bruke på barnets hud.»

Eksperter bidro til Pampers’ innovasjon!

Foreldre: Pampers®' ledende eksperter

Ingen kjenner barnet ditt bedre enn deg, og det er derfor uttalelser fra foreldre som deg betyr mye for oss. Hver uke tar over 1 200 foreldre med barnet sitt til forskningssenteret vårt i Tyskland for å dele sine erfaringer om Pampers®-bleier. Vi bruker foreldrenes tilbakemeldinger til å forbedre bleiene våre. «Når vi utvikler en bleie, prøver vi å innta barnets plass. Hos Pampers® er vi så heldige å kunne observere barn i våre bleier hver dag og få foreldrenes inntrykk», forklarer Pampers’ R&D-sjef, Frank Wiesemann. «Det å innhente denne informasjonen gjennom virkelige situasjoner er et svært verdifullt verktøy for å utvikle produkter som er perfekt tilpasset barn. For ikke å glemme at mange av oss på Pampers’ forskningssenter også er foreldre!»

Pampers® luftkanaler: en viktig innovasjon som dekker barnets behov enda bedre

Alle hudleger er enige om dette: frisk luft er nødvendig for å beskytte barnets hud og begrense risikoen for bleieutslett. Pampers® luftkanaler bidrar til å skape plass inni bleien der luften kan sirkulere fritt, også når bleien er full. Dermed får huden puste og den holder seg sunn og tørr.

Verdens minste bleie ble utviklet gjennom vårt samarbeid med neonatale sykepleiere!

Ved å samarbeide tett med neonatale sykepleiere kunne vi utvikle verdens minste bleie. I 2002 var vi det første merket som produserte en bleie spesielt utviklet for disse ytterst sårbare spedbarna.

«Preemie®-serien ble utviklet for å ta hensyn til at premature barn er ekstra sensitive. Preemie-bleiene lar dem mestre disse første ukene ute i verden under best mulige forhold. Disse bleiene er bedre tilpasset den nødvendige pleien og gjør jobben til helsepersonell enklere», forklarer dr. Frank Wiesemann fra Forskning og utvikling hos Pampers®.

Vi finansierer også forskning og støtter premature barn og deres foreldre ved å donere overskuddet til de ideelle organisasjonene SOS Préma og Prem’Up.

Vi lytter konstant til foreldre: selv når et produkt fjernes fra produksjonslinjene, så fortsetter vi å sikre produktets kvalitet og sikkerhet. Hvis du har kommentarer eller spørsmål, kan du gjerne ringe oss på telefon 800 33 432 (gratis hjelp og samtale, mandag til fredag kl. 9.00-17.00).

Pampers’ sikkerhetsløfte

Uavhengige tester og faglige uttalelser om Pampers®-bleier

Vanlige spørsmål

Cookiesamtykke