Shoppingtips i ferien

Den beste måten å få kjøpt alle julegavene på? Ha en plan. Bruk disse tipsene til å krysse av alle på listen, samtidig som du sparer tid og penger.

Hold det lokalt. Nå som du har en liten baby er det ikke sikkert du kan (eller har lyst til) å bruke masse tid til å kjøre langt av sted til butikker for å utforske butikkhyllene. Hvis du drar til en liten butikk i nærområdet sparer du bensin, og her kan du finne noe som passer perfekt til venner og slektninger som bor andre steder.

Bruk mobilen. Finn apper på mobiltelefonen eller nettbrettet. Noen av disse appene har også budsjettfunksjoner og hjelper deg med å organisere all informasjonen på ett sted.

Gå til nettsteder hvor du kan finne forskjellige «dagens tilbud». Sjekk ut alle de mange nettstedene som spesialiserer seg i «dagens tilbud» og andre lignende tilbud. Du kan finne alt fra husholdningapparater til rullebrett og rabattene er ofte betydelige.

Gi vekk rabatter. Med et abonnement på disse nettstedene kan man få rabattkuponger til alt fra restaurantmiddager til fallskjermkurs til priser det er vanskelig å slå. Denne enkle gaven fortsetter å gi lenge etter at julen er over.

Benytt deg lokale tilbud i dagligvarebutikken. Dagligvareforretninger får et stadig større utvalg av gavekort. Du finner garantert noe som noen på listen din ville sette pris på.

Hvis du tenker litt utenfor boksen kan du fint få unna alle innkjøpene og likevel ha kvalitetstid med den lille!

LES MER OM Mammahjørnet

Cookiesamtykke