Barnets aktiviteter: lag dine egne kort

Hvorfor ikke gjøre det neste julekortbildet til noe spesielt i stedet for det vanlige, formelle familiebildet foran en bakgrunn? Med disse forslagene, kan du lage et julekort som fanger oppmerksomheten med både innhold og estetikk.

Ta et godt bilde. Du kan bruke en fotograf eller ta bildet selv. Du kan også gå gjennom bildene dine for å se om du kan finne ett som du har lyst til å dele med andre. De beste fotografiene er de som virkelig formidler essensen av det som skjer, enten det er den første familiemiddagen eller turen hjem fra sykehuset med den lille.

Skriv en meningsfull hilsen. La denne være kort, enkel og oppriktig. Ønsk god jul, spør hvordan det går, gi en kort oppdatering på hvordan det går med dere og avslutt med noe personlig. Mottakerne får et glimt inn i livet deres via fotografiet, men det er ordene som kommuniserer budskapet du ønsker å formidle.

La disse tingene gjenspeile hvem dere faktisk er som familie. Bildet er det første folk ser når de får julekortet deres. Hvis dere ikke er kjent som familien som sitter foran en knitrende peisild med matchende gensere er det ingen grunn til å prøve å få folk til å tro at dere er det.

Når alt kommer til alt sier bare det at du sender en hilsen mye om deg. Selv om bildet ikke er perfekt, og du ikke har tid til å skrive en personlig, håndskrevet anekdote på hvert kort, vil handlingen bli satt pris på.

LES MER OM Mammahjørnet

Cookiesamtykke