Stimulere babyen: Aktivitietet for babyer på 4 måneder

Hvem skulle ha trodd hun kunne vokse seg til en liten person i løpet av disse få månedene? Hun blir mer og mer sosial for hver dag som går, og lekestundene blir bare bedre og bedre. Slik får du mest mulig ut av lekestundene med ditt fire måneder gamle barn.

Gi henne en leke. Gi henne en rangle eller lignende og se reaksjonen hennes når hun griper fatt i den. Leketøy som hjelper henne med å lære om de forskjellige sansene er både lærerike og magiske for en baby. Sende en leke frem og tilbake er en morsom lek. Husker du når hun smilte for første gang for en måned eller to siden? Nå er hun begynt å fnise – og det er så mye bedre!

Prøv en lek. Såpebobler er fascinerende for babyer. Blås dem rundt babyen, og hun vil bli endeløst underholdt. Ta reglen «Den lille grisen» når du kler på henne. Hun vil elske å blir kilt og stimulert, og det er også en god distraksjon når du prøver å få på henne sokkene!

Arranger en lekestund med et eller flere andre barn. Hvorfor ikke invitere en eller to andre mødre du kjenner med barn på samme alder? Sett barna på gulvet sammen men noen leker og se hva som skjer. Du kommer til å elske å se barnet ditt være sammen med de nye vennene sine, og du kan få noen nye venner selv også.

Å leke med barnet ditt og skape et morsomt og aktivt miljø er kjempeviktig for barnets tidlige utvikling. Hold henne i aktivitet, så vil du få en glad, sunn og veltilpasset barn.

Cookiesamtykke