Å spise ute med små barn

Fristet til å droppe restaurantbesøk til barnet blir 10? Du skal vite at restaurantbesøk med din nye baby ikke bare er mulig, men også hyggelig. Alt du trenger litt forarbeid og noen essensielle mammating for en fin restaurantopplevelse for hele familien.

Gjør research Det er kanskje best å ikke gå til en formell og fancy restaurant. Se etter et sted i nærheten som er uformelt og livlig (men ikke for støyende) og som er vant til å ha småbarn som gjester.

Barnestolhygiene Ta med rikelig med babyvåtservietter for å slippe å bekymre deg over bakterier som barnet kan bli smittet av gjennom hele måltidet.

Ta med ekstra mat hvis barnet har fått mat på forhånd kan det til og med være han sover gjennom hele måltidet! Hvis barnet er litt eldre, ha klar en liten matbit som for eksempel kjeks for å roe henne mens hun venter på maten.

Små leker en babybok, kosedyr eller klemmeleker er perfekte til å slå i bordet uten at det blir for mye bråk.

Smekker og babysikre Smokker som kan tørkes av eller engangssmokker letter rengjøringen. Hvis smekken ikke er til engangsbruk kan det være en god idé å ha den i en plastpose etter måltidet. Det er også lurt å ha med barneskje og barnebolle i tilfelle den lille skulle finne på å kaste det (meget knusbare) restaurantserviset sitt ned fra bordet.

Forvent det uventede Det lønner seg å være forberedt, men du kan ikke alltid forutse et raserianfall eller gråteanfall i full offentlighet. Vær klar til å stikke utenfor en liten stund eller be om regningen tidlig hvis barnet finner ut at hun heller vil spise hjemme.

Å spise ute hele familien sammen trenger ikke være en prøvelse. Jo oftere du tar barnet med på restaurant, desto bedre vil du bli til å forutse behovene hennes når dere ikke er spiser hjemme.

Cookiesamtykke