Nødvendig babyutstyr for 4-6 måneder gamle babyer

Fra nå av går utviklingen i en rivende fart. Fra hjemmet til lekeplassen – nå er det på tide å se over babyutstyret og legge til nye ting barnet trenger.

Bæresele. Du har hendene frie når du løfter rundt på den lille i en bæresele, i tillegg til at barnet roer seg når hun bæres tett inntil kroppen din.

Bukser med elastikk i livet. Hun vokser jo så utrolig fort, så det kan være lurt å velge bukser med elastikk i livet som hun kan bruke litt lenger. De er også enklere å ta av og på når dere skal skifte bleie.

Koseklut. En lett og myk koseklut kan være akkurat det som skal til for å berolige og trøste den lille. Og når barnet blir eldre, kan denne kosekluten bli en kjær sutteklut eller et overgangsobjekt som gir henne følelsesmessig støtte når dere er hjemmefra, på tur eller når hun skal sove.

Små, myke leker. Myke leker passer perfekt for babyer i denne alderen. Det er lett å holde i og klemme dem. Og de er spesielt fine når barnet får tenner og vil utforske alt med munnen.

Så lenge du fokuserer på det mest nødvendige, er sjansen mindre for at du skaffer deg ting du kanskje aldri får brukt. Så gå for mindre rot og mer kos!

Cookiesamtykke