Trene med barnet

I stedet for ofre dyrebare tid med barnet ditt, hvorfor ikke inkludere henne i treningsrutinene dine? Kom i gang med disse enkle øvelsene med barnet.

Gå ut. Enten du kjører eller går, ta barnet med deg mens du banker kilometer. Det er en flott måte å miste babyvekt på. Bare vent til barnet er minst seks måneder gammelt slik at det kan sitte oppreist i joggevognen. Hold barnet engasjert ved å snakke med det, og pek ut landskapet som du passerer.

Ta et kurs Mange treningssentre tilbyr alt fra yoga til kondisjonstrening, og mange tilbyr mor og barn-kurs. Du får fordelen av å ha en instruktør som guider deg gjennom den beste treningen etter graviditet, og barnet ditt får å se andre barn og mammaer rundt om i rommet.

Og hvis du trenger en pause kan du får pappaen til å ta med barnet på sin treningsrunde.

Mamma og meg-treningÅ ta med barnet på treningen kan være moro for dere begge. Start med disse tre bevegelsene:

1. Oppstrekk Ligg på magen og holde hoftene på bakken mens du løfter brystet mot himmelen. Legg barnet på bakken foran deg og overøs det med susser når du kommer ned igjen.

2. Benkeknebøy Hold barnet mens du bøyer deg ned og sitter på en parkbenk eller en sofa. Engasjer kjernen (som om noen skulle slå degi magen) mens du kjører gjennom hælene og reiser deg opp igjen.

3. Skulderpress Stå oppreist med spent kjerne og hold barnet trygt i hendene. Løft barnet opp og ned igjen for noen flere susser på vei ned.

På dager treningen er det siste du føler for å gjøre, minn deg selv på at barnet også trenger stimulering og frisk luft. Å vite at du gjør noe som er sunt for barnet, samtidig som du minsker babyvekten, burde hjelpe deg ut døra.

LES MER OM Mammahjørnet

Cookiesamtykke