Pampers-porteføljen er støttet av eksperter

Hvis du har lest om Pampers' sikkerhetsløfte og vår strenge 4-stegs sikkerhetsprosess, vet du at vi alltid har prioritert barnets sikkerhet og hudhelse i alle våre bleie- og våtserviettprodukter. Forskerne våre samarbeider med interne og eksterne eksperter for å integrere de nyeste sikkerhetsmetodene som brukes rundt om i verden.

Hudvennlige produkter anerkjent globalt av anerkjente organisasjoner

Sikkerhet er et daglig løfte fra Pampers. Derfor evaluerer vi nøye sikkerheten til alle våre materialer, produksjonsprosesser og sluttprodukter før de kommer på markedet, slik at vi kan skape sikre produkter av høy kvalitet som foreldrene kan være trygge på. Disse evalueringene er en obligatorisk del av vår produktutviklingsprosess og robuste kvalitetstilnærming for å opprettholde sikkerheten gjennom hele produktets livssyklus: fra utvikling og produksjon til overvåking på markedet.

Produktevalueringsprosessen vår oppfyller hensikten til EU-kommisjonens vitenskapskomité for forbrukertrygghet (SCCS) , Food and Drug Administration (FDA), Environmental Protection Agency (EPA) og Verdens helseorganisasjon (WHO).

Vi samarbeider også med uavhengige tredjeparter. Pampers uparfymerte bleier, våtservietter og buksebleier i Europa er uavhengig testet og sertifisert i henhold til Standard 100 by OEKO-TEX®, som tester for tilstedeværelse av over 100 uønskede stoffer. OEKO-TEX® tar ikke bare hensyn til gjeldende lovgivning, men går enda lenger ved å teste for visse stoffer som ennå ikke er regulert.

Men det stopper ikke der. Vi tester ikke bare produktene våre dermatologisk under tilsyn av en ekstern dermatolog regelmessig (eller når det er hensiktsmessig). Vi har også en uavhengig akkreditering fra Skin Health Alliance (SHA). SHA leverer en dermatologisk sertifisering for hudsikkerheten og effektiviteten til Pampers bleie- og våtserviettprodukter. Pampers bleier og våtservietter er SHA-godkjente som trygge ved kontakt med babyens sarte hud.

Tips

Pampers-produkter er anerkjent over hele verden for å overholde kravene til hudhelse og sikkerhet. Se siden med vanlige spørsmål for mer informasjon om sikkerhet og produktingredienser.

Pampers – kliniske data og forskning

Hos Pampers er vi stolte over å ha 290 tekniske og vitenskapelige medarbeidere i Europa og over 700 globalt. De 290 i Europa arbeider med Pampers-produkter og temaer som angår babyer – som produktytelse, sikkerhet, men også babyens hud og søvn. Vi har publisert mer enn 100 vitenskapelige og sikkerhetsrelaterte studier og presentasjoner som dekker alt fra å utforske vitenskapen bak babyens utvikling til kliniske studier som viser hvordan Pampers-produktene er overlegne når det gjelder ytelse, kvalitet og sikkerhet. Her er noen av dem:

En studie publisert i 2009 fant at Pampers Sensitive våtservietter var skånsomme mot babyens hud og enda mer behagelige enn vaskeklut og vann, samtidig som de bidro til å opprettholde hudens naturlige, lett sure pH-nivå.

To nyere globale studier, en i 2020 og en i 2021, fant at bruk av en Pampers® superabsorberende bleie med en anelse beskyttende balsam sammen med en Pampers® vaskeserviett som inneholder en pH-bufret krem, bidro til å gjenopprette hudens naturlige pH og forbedre hudtilstanden, noe som førte til betydelig redusert rødhet i bleieområdet.

En studie fra 2019, med mer enn 1700 babyer i tre land, gir viktig innsikt i forekomsten og alvorlighetsgraden av bleieeksem og innvirkningen av omsorgspersonenes atferd i sammenheng med bleieeksem, og innsikt i metoder for å redusere alvorlighetsgraden av bleieeksem og forbedre babyens helse.

I 2020 publiserte Pampers® en forskningsartikkel som ikke bare gir ny grunnleggende informasjon om hva som karakteriserer mikrobiomet i bleieområdet under sunne tilstander og ved bleieeksem, men som også bidrar til å bedre forstå innvirkningen av episodisk eksponering for urin og avføring i sammenheng med påvirkningen av omsorgspersonenes atferd på mikrobiomets relative overflod.

Hva sier dette om Pampers sikkerhet og ytelse?

Sikkerhet er grunnleggende for alt vi gjør i Pampers, samtidig som vi fokuserer på å beskytte mot lekkasje og bidra til å holde huden tørr og sunn. Vi fortsetter å investere i grundig vitenskapelig forskning og sikkerhetsstudier, og vi samarbeider globalt med leger, sykepleiere og eksterne eksperter ved ledende institusjoner. Med Pampers-bleier og -våtservietter kan foreldre føle seg trygge på barnets komfort og hudhelse.

Finn ut mer om kvaliteten og sikkerheten til produktene våre og engasjementet vi har for familier.

Kort fortalt

Pampers samarbeider med helsepersonell og andre eksperter for å utvikle effektive og sikre produkter for barnet ditt. Når det er hensiktsmessig, blir produktene våre grundig testet, og forskerne våre gjennomfører kliniske studier for å demonstrere produktenes effekt.

Slik skrev vi denne artikkelen Informasjonen i denne artikkelen er basert på ekspertråd fra publisert forskning, pålitelige medisinske og offentlige kilder, samt Pampers' egne sikkerhets- og produkteksperter. Når det er aktuelt, finner du en fullstendig liste over kilder som brukes for denne artikkelen nedenfor. Innholdet på denne siden skal ikke erstatte profesjonell medisinsk rådgivning. Rådfør deg alltid med helsepersonell for fullstendig diagnose og behandling.

Cookiesamtykke