Hvordan produseres Pampers-bleier og -våtservietter?

Transparens er viktig for deg, og det er enda viktigere for oss. Derfor sikrer vi kvalitet og sikkerhet i alle trinn av produksjonsprosessen på toppmoderne produksjonsanlegg over hele verden. For å oppfylle Pampers' sikkerhetsløfte følger vi de høyeste kvalitetsstandardene, som er validert av internasjonalt anerkjente organisasjoner.

Valg av materialer

Pampers velger nøye ut og evaluerer alle råmaterialer med tanke på sikkerhet og ytelse. Vi evaluerer hvert råmateriale nøye i henhold til alle lokale, statlige og nasjonale forskrifter for å sikre optimal kvalitet og sikkerhet.

Produksjon

Våre produksjonslinjer er utformet for å minimere utilsiktet kontaminering. Faktisk utføres det kontroller på hvert steg i prosessen, og hver enkelt bleie overvåkes av over 500 sensorer som søker etter eventuelle avvik fra kvalitetsmålene. Pampers-produktene produseres i et system som beskytter dem mot forurensning under produksjonen.

Sporbarhet

Visste du at Pampers kan spore alle materialene som brukes i produktene våre, fra start til slutt? Fra det øyeblikket et materiale ankommer fabrikken, til det er integrert i bleien og pakket for distribusjon, holder vi oversikt over alle ingrediensene våre. Faktisk vil bleiene våre og komponentene deres ha reist over 800 meter før de forlater fabrikken!

Vår avanserte sporbarhetsprosess gjør det også mulig for oss å spore opprinnelsen til produktene som har kommet til hyllene, i tilfelle vi trenger å vurdere produktene på markedet. Vi gjør dette ved å inkludere en batchkode på hver pakke, som du kan bruke til å identifisere hvilket anlegg produktene ble produsert ved.

Kontinuerlig overvåking på markedet

Alle produktene våre har lokale kontaktopplysninger på emballasjen, som foreldre kan bruke til å kontakte vårt sikkerhetspersonell med eventuelle tilbakemeldinger eller bekymringer. Denne åpne kommunikasjonslinjen hjelper oss med å forstå om produktene våre oppfyller de høye standardene våre for produktkvalitet og forbrukertilfredshet.

Foreldre skal føle seg informert og trygge på hvert steg i Pampers produksjonsprosess. Hvis du vil vite mer om hvordan vi lager produktene våre, kan du lese flere vanlige spørsmål.

Tips

Alle steg i bleieproduksjonsprosessen overvåkes for å sikre at produktene våre oppfyller Pampers' sikkerhetsløfte.

Kort fortalt

Pampers produksjonsanlegg produserer sikre og høytytende produkter i henhold til de høyeste, internasjonalt anerkjente kvalitetsstandardene.

Slik skrev vi denne artikkelen Informasjonen i denne artikkelen er basert på ekspertråd fra publisert forskning, pålitelige medisinske og offentlige kilder, samt Pampers' egne sikkerhets- og produkteksperter. Når det er aktuelt, finner du en fullstendig liste over kilder som brukes for denne artikkelen nedenfor. Innholdet på denne siden skal ikke erstatte profesjonell medisinsk rådgivning. Rådfør deg alltid med helsepersonell for fullstendig diagnose og behandling.

Cookiesamtykke