Første bursdag: Skape varige minner

Selvsagt skal du feire barnets ettårsdag. Selve selskapet varer kanskje bare i noen timer, men med disse rådene kan du skape kjærlige minner for resten av livet.

1. Plant et tre. Akkurat som babyen vil et tre vokse for hvert år som går, slå røtter og bre seg ut i verden. Du kan ta bilder av barnet sammen med treet hver gang hun fyller år. Det er en flott måte å følge med på utviklingen hennes, og hun lærer om kontakten vi har med jorden og miljøet.

2. Lag et teppe fra første leveår. Det kan være koselig hvis du vil bevare deler av de nydelige babyklærne du ikke klarer å kvitte deg med. Samle ulike klær, tepper og laken du vil bruke, klipp ut firkanter og sy et lappeteppe av dem. Det blir en fantastisk gave når hun blir eldre.

3. Dokumenter barnets første leveår. Velg ut de beste bildene fra de siste tolv månedene, og lim dem inn i en utklippsbok. Skriv en liten fortelling eller lag en lysbildefremvisning med spesielle øyeblikk og milepæler fra det første leveåret.

4. Ta en fotavtrykk. Bruk et avstøpningssett til å lage et avtrykk av barnets fot eller hånd. Sett det inn i en dobbel bilderamme med avtrykket på den ene siden og et bilde fra ettårsdagen på den andre.

5. Lag en tidskapsel.

Samle ting som beskriver babyens første leveår: et bilde av hjemmet deres, en bit av favoritteppet, ranglen han var så glad i og andre ting. Legg dem i en eske som ikke skal åpnes før på 18-årsdagen.

Cookiesamtykke