Smarte måter å vise barnets kunstverker på

I stedet for å legge barnets tegninger i en skoeske, kan dere lage et galleri med dem. Slik gjør dere.

Galleri på badet. Små kunstverk på veggen opptar liten plass, og de tilfører farge og glede som gjester kan beundre. Bruk like rammer eller heng opp bildene i symmetriske rader med avtakbar tape.

Utklippsbøker. La barnet pynte forsiden på albumet, og skrive eller lime på navnet sitt slik at det synes godt på forsiden. Legg utklippsboken på stuebordet slik at barnet kan vise den frem til gjester.

Vatterte tepper. Ta et bilde av barnets kunstverk, og lagre det på datamaskinen. Skriv ut de flotteste tegningene på stoff, og sy et vattert teppe av det. Barnet kan bruke teppet i årevis!

Klessnor. Heng opp en klessnor tvers over barnerommet, og fest tegninger på den. Fest to kroker på motstående vegger i rommet når du skal henge opp klessnoren. Fest en klessnor til hver av krokene, og heng opp kunstverkene med klesklyper.

Spisebrikker. Hvis du laminerer barnets kunstverk, får du flotte spisebrikker som er enkle å rengjøre.

Kalendere. Her får du en flott mulighet til å bruke 12 tegninger på én gang. Du bare skanner barnets kunstverk, og så laster du dem opp til en fototjeneste på nettet. Det kan bli en flott gave til besteforeldre og faddere!

LES MER OM Mammahjørnet

Cookiesamtykke