overcoming-fears-dealing-with-anxiety-in-children

Til tross for fremgangen i løpet av de siste ni årene, er vi i 2015 fortsatt veldig klar over problemene med stivkrampe. Det tar livet av et nyfødt barn hvert 9. minutt, så gjennom å støtte UNICEF fortsetter vi få hjelpe flere og flere mødre og barn å beskytte seg mot sykdommen.

Tingene går i henhold til planen: 300 millioner vaksiner er finansiert siden 2006 – det er tilsvarende hele befolkningen i USA, og vi bidrar til å beskytte over 100 millioner mødre og deres barn over hele verden.

Pampers finansiering bidrar også til å transportere dem til der de trengs mest, og administrere dem .

Jordmødre har også blitt mobilisert for å levere utdanning om vaksiner til selv de mest avsidesliggende landsbyene. Å undervise mødre om viktigheten av hygienisk fødselspraksis, er et viktig steg i prosessen.

Professor Linda Scott, en ekspert på internasjonal utvikling ved Oxford University, kalte nylig Pampers-UNICEF-samarbeidet «en ekte historisk innovasjon og et humanitært gjennombrudd som viser en ny tilnærming til bekjempelse av globale problemer, og hvilken rolle selskaper kan spille.»

Riktignok er det en lang vei å gå, men dette er absolutt fremgang mot vårt endelige mål sammen med vår partner UNICEF, for å bidra til å eliminere stivkrampe over alt.

Besøk UNICEF nå for å finne ut hvordan du kan gi millioner av barn sitt første smil.