common-questions-about-pampers-diapers-and-wipes

Vanlige spørsmål om Pampers bleier og våtservietter

Les mer om Pampers' forpliktelse til sikkerhet i følgende vanlige spørsmål og svar. Hvis du har andre spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Q: Hvorfor lekker bleien?

A: Fordi barn har forskjellig form og størrelse, sitter bleiene forskjellig på hvert barn. Hos Pampers måler vi tusenvis av barns legger, rumper og midjer for å prøve å få en god passform som hjelper til å forhindre lekkasjer. Noen ganger lekker bleien fordi beinmansjetten eller midjen er litt brettet.  Det kan noen ganger hjelpe å føre fingeren langsmed midjebåndet eller beinmansjetten for at den skal sitte bedre.  En annen grunn til lekkasje kan være hvis bleien ikke har nok absorberende material til å suge opp barnets urinmengde. Hvis barnet nærmer seg den øvre vektgrensen for den bleien du bruker, burde du kanskje prøve den neste bleiestørrelsen siden det er mer absorberende material i de større bleiene.

Q: Er alle ingrediensene i Pampers-produktene ufarlige for barn?

A: Pampers' bleier, vaskeservietter og buksebleier er laget av ingredienser som har gjennomgått grundige tester og er dokumentert å være sikre.  Ingrediensene vi bruker er vanlige i de fleste bleier og vaskeservietter og brukes sikkert av millioner av barn rundt omkring i verden hver dag.

Q: Hva forårsaker bleieeksem?

A:  Dessverre er det svært vanlig med bleieeksem. Mer enn halvparten av barn mellom 4 og 15 måneder får bleieeksem, og nesten alle barn vil få bleieeksem minst én gang før de slutter med bleier. Å bytte bleien så raskt som mulig etter at den er blitt våt eller har avføring, er den beste måten å forhindre bleieeksem på. For å lese mer om årsaker til og behandling av bleieeksem, klikk her .

Spm.: Forårsaker Pampers bleieeksem?

A: Det er ingen ingredienser i Pampers-bleier som forårsaker bleieeksem, og studier har vist at superabsorberende engangsbleier faktisk kan være fordelaktig for barnet fordi de kan hjelpe til å forbedre hudhelsen. For å lære mer om hvordan man kan unngå samt behandle bleieeksem, lesvår artikkel om bleieeksem .

Q: Hva er gelkulene inne i Pampers-bleiene og er det farlig hvis jeg finner dem på huden til barnet mitt?

A: Denne superabsorberende gelen er vanlig å bruke i engangsbleier og i emballasjen til mange matvarer. Disse små gelkulene absorberer nesten 30 ganger sin egen vekt for å hjelpe til å låse inn fuktigheten borte fra barnets hud. En gang i blant kan du se noen av disse gelkulene på barnets hud. De er ufarlige og kan børstes forsiktig av. For å lære mer om hva som finnes i en bleie, les vår artikkel om bleieingredienser.

Q: Er de fargerike motivene på Pampers-bleiene sikre for huden til barnet mitt?

A: Ja. Alle fargestoffene vi bruker blir nøye sikkerhetsvurdert og testet og er dokumentert å være sikre for spedbarn og barn. De er ikke allergifremkallende og er sikre for huden. De brukes også ofte i forbruksvarer, kontaktlinser og matemballasje. 

Q: Når dere endrer noe på Pampers-bleiene, utfører dere da først sikkerhetstester?

A: Alltid når vi endrer noe på Pampers-bleiene, bruker vi kun ingredienser som allerede brukes sikkert i våre bleier eller som har gjennomgått grundige evalueringer og er dokumentert som sikre. Vi gjennomfører også omfattende testing for at mødre skal kunne prøve våre produkter i virkelige livssituasjoner, og vi følger bransjens høyeste standarder for sikkerhet, ytelse og kvalitet.

Denne videoen fra en av våre Pampers-forskere og mødre forklarer mer om hvordan vi utformer bleier for å imøtekomme behovene til barn og foreldrene deres og for å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandarder. [EMBED JENNIFER GUSTIN VIDEO HERE]

Q: Inneholder Pampers-bleier kjemikalier som kan forårsake kjemiske brannsår?

A: Nei. Pampers' bleier, vaskeservietter og buksebleier er laget av ingredienser som har gjennomgått grundige tester og er bevist å være sikre.  Ingrediensene vi bruker er vanlige i de fleste bleier og vaskeservietter og har blitt brukt sikkert av millioner av barn rundt omkring i verden. Besøk denne siden for å få vite mer om ingrediensene i våre bleier

Q: Inneholder Pampers Baby vaskeservietter eller bleier ingrediensene methylisothiazolinone eller methylchloroisothiazolinone (også kjent som Neolone, Kathon, MI, MCI)?

A: Nei. Pampers Baby vaskeservietter eller bleier inneholder ikke methylisothiazolinone eller methylchloroisothiazolinone.

Q: Er Pampers Baby vaskeservietter skånsomme mot babyers følsomme hud?

A: Ja. Pampers Baby vaskeservietter har blitt klinisk testet for å sikre at de ikke fremkaller allergier eller hudirritasjon og er klinisk dokumentert å være milde, også mot følsom hud. Pampers Baby vaskeservietter er faktisk mildere enn vaskeklut og vann.

Q: Er det sikkert å bruke Pampers Baby vaskeservietter på ansiktet og hendene til barnet mitt?

A: Ja. Selv om de er spesielt utformet for å rengjøre i bleieområdet, kan mødre føle seg trygge på at Pampers vaskeservietter er sikre å bruke på andre kroppsdeler - inkludert ansiktet - og at de kan brukes ved hvert bleieskift.

Q: Hva er best for barnet mitt, engangsbleier eller stoffbleier?

A: Dagens engangsbleier kan vise til flere tiår med sikker bruk av mange millioner barn. Studier har vist at moderne superabsorberende engangsbleier faktisk kan gi fordeler for barnet ved å forbedre hudhelsen. I tillegg har moderne engangsbleier vist seg å redusere overflødig fuktighet på huden gjennom en superabsorberende gel som låser inn urin og holder fuktighet borte fra barnets hud, og derved hjelper til med å redusere hyppigheten av bleieeksem.

Som bransjeleder i innovasjon, er Pampers opptatt av å skape bedre, mer effektiveprodukter som gir betydelige fordeler samtidig som de reduserer de miljømessige fotavtrykkene til våreprodukter og emballasje. En stor uavhengig studie gjennomført av Storbritannias Miljøbyrå i 2005 og oppdatert i 2008, viste at hverken engangsbleier eller stoffbleiervar bedre for miljøet. Studien tok for seg alle deler av en bleieslivssyklus: produksjon, distribusjon, bruk og avhending av produktet. Denne omfattende britiske studien fantat miljøbelastningene fra bleier faktisk er knyttet til energien, vannet ogvaskemidlene som må til for å vaske stoffbleier og til produksjonsråmaterialene tilengangsbleier. Ved å ta for seg hele livssyklusen til begge produktene, bekrefter studien atdet er liten eller ingen forskjell mellom miljøbelastningen til stoff- og engangsbleier.

*(Adam, Ralf. "Pleie av huden i bleieområdet." Pediatric dermatology 25.4 (2008): 427-433; Seymour, Jon L., et al. ”Kliniske effekter fra forskjellige typer bleier på huden til normale barn og spedbarn med atopisk eksem.” Journal of the American Academy of Dermatology 17.6 (1987): 988-997).

Du vil kanskje også like: