baby-sun-protection

Sikkerhetstesting: Pampers bleier og våtservietter

Pampers' bleier, vaskeservietter og buksebleier er fremstilt av ingredienser som er grundig testet og dokumentert som sikre.nbsp; Ingrediensene vi bruker er vanlige i de fleste bleier og brukes sikkert av millioner av barn over hele verden hver dag.

Hver gang vi endrer noe i et Pampers-produkt, bruker vi kun ingredienser som allerede brukes sikkert i våre bleier og vaskeservietter eller som har blitt grundig evaluert og dokumentert som sikre.

Ett eksempel på testing vi gjennomfører er følsomhets- og hudforenlighetstester for våre Baby vaskeservietter.  Dette hjelper oss å få bekreftet hvordan huden reagerer på lotionen i vaskeserviettene og på de ferdige vaskeserviettene.  

Denne testen utføres på voksne som allerede er overfølsomme mot forskjellige produkter, inkludert vaskemidler, parfymer, personlige renseprodukter, antiperspiranter eller deodoranter, hudkremer og lotioner.

Vi påfører vaskeserviettlotionen eller den ferdige vaskeservietten på huden med et lite plaster og sammenligner hudreaksjonen med et plaster med destillert vann eller vanlig saltvann. Denne testen har blitt brukt i flere tiår av mange produsenter av forbruksvarer. Ved alle plastertest-studier har Pampers Baby vaskeservietter vist at de er like milde som vann for huden og at de ikke forårsaker irritasjon.

Disse testene utføres vanligvis på voksne, men det kan i tillegg bli utført kliniske tester på småbarn. Det siste tiåret har studier og analyser blitt allment publisert for å vise hvor sikre, effektive og milde Pampers Baby vaskeservietter er – selv for spedbarn med følsom hud. Våre forskningsresultater, som blir overvåket av dermatologer, viser gjennomgående at vaskeserviettene er mildere enn å bruke vann og vaskeklut.

I en studie som ble publisert i 2001 i Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, fikk vaskeservietter faktisk lavere poeng på en alvorlighetsgradskala fra 0 (ingen) til 3 (alvorlig) (0,831 for vaskeservietter vs. 1,019 for vann og rengjøringsmaterial)"

Denne videoen fra en av våre Pampers-vitenskapsmenn og mødre gir mer informasjon om våre strenge sikkerhetstester og høye standarder. [LINK TO JENNIFER COUNTS VIDEO ON PAMPERS YOU TUBE PAGE]

Det siste trinnet i Pampers’ utstrakte sikkerhetstesting er overvåkning, opptak og oppfølging av sikkerhetsrelaterte kommentarer fra foreldre som bruker våre produkter hjemme.

Vi vil gjerne høre fra familiene som bruker våre produkter, og vi har kvalifiserte og entusiastiske kundeservicespesialister som svarer på telefoner og e-poster. Vi setter pris på feedback fra forbrukerne slik at vi kan bli kjent med foreldres eventuelle bekymringer og opprettholde de høyeste standarder for produktkvalitet og kundetilfredshet.

Våre kvalitets- og produktutviklingseksperter har et tett samarbeid med kundeservice-teamene, slik at vi har en kontinuerlig syklus av forbrukerfeedback, kvalitetskontroller og produktforbedringer.

Ta kontakt med oss når du har spørsmål eller feedback om Pampers. Takk!

Du vil kanskje også like: