Sikkerhetstesting; Pampers bleier, buksebleier og vaskeservietter

Sikkerhetstesting; Pampers bleier, buksebleier og vaskeservietter

Bleier, buksebleier og vaskeservietter fra Pampers blir laget av materialer som er grundig testet og dokumentert sikre. Materialene vi bruker er vanlige i de fleste bleier, og brukes trygt av 25 millioner barn over hele verden hver eneste dag.

Når vi endrer et Pampers-produkt, bruker vi kun materialer som allerede brukes trygt i våre bleier og vaskeservietter, eller som er blitt grundig testet og dokumentert sikre.

Vi tester for eksempel at våre Pampers Baby vaskeservietter er hudvennlige og velegnet for sensitiv hud. Testene viser hvordan huden reagerer på lotionen og våre vaskeservietter.

Testen utføres på voksne med kjent sensitiv hud for en rekke produkter, blant annet vaskemidler, parfyme, vaskeprodukter til personlig bruk, antiperspiranter eller deodoranter, hudkremer og lotioner.

Vi påfører vaskeservietten eller lotion på huden med en liten klut, og sammenlikner hudens reaksjon på en klut med destillert vann eller vanlig saltvann. Denne testen er blitt brukt i flere tiår av en rekke selskaper som produserer produkter til forbrukere. Alle slike studier viser at Pampers Baby vaskeservietter er like skånsomme som vann mot huden, og at huden ikke blir irritert.

Mens slike kliniske studier vanligvis omfatter voksne, overvåker vårt ekspertteam nøye hvordan barn reagerer på produktene. De siste ti årene er det blitt publisert studier og analyser rundt om for å vise hvor sikre, effektive og skånsomme Pampers Baby vaskeservietter er – selv for nyfødte med sensitiv hud. Hudleger følger med på forskningen vår, som stadig viser at våre vaskeservietter er like skånsomme for huden som vann og klut.

I en studie publisert i 2001 i Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, skåret faktisk vaskeservietter lavere på en hardhetsskala fra 0 (ingen) til 3 (hard) (0,831 for vaskeservietter mot 1,019 for vann og rengjøringsmiddel).

Siste steg i Pampers' omfattende sikkerhetstesting er overvåking, registrering og oppfølging av sikkerhetsrelaterte tilbakemeldinger fra foreldre som bruker produktene hjemme.

Vi ønsker å høre fra familier som bruker produktene våre, og vi har dyktige og engasjerte medarbeidere som besvarer alle samtaler og e-poster. Vi vil gjerne ha tilbakemelding fra forbrukerne og høre om bekymringer fra foreldre, slik at vi kan sikre høyest mulig produktkvalitet og flest mulig fornøyde forbrukere.

Våre eksperter innen kvalitets- og produktutvikling samarbeider tett med kundeservice, slik at det er en kontinuerlig prosess med tilbakemeldinger, kvalitetskontroller og produktforbedringer.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller tilbakemelding om Pampers. Tusen takk!

Du vil kanskje også like: