Pampersin lupaus: Turvallisuutta lapsellesi

Pampers' løfte: Sikkerhet til barnet ditt

Vårt løfte

I mer enn 50 år har foreldre satt sin lit til Pampers når de skal stelle og ta seg av barna sine. Vi arbeider hardt hver dag for å leve opp til den tilliten ved å gi deg trygge produkter av høy kvalitet som beskytter og tar vare på barnet ditt.

Vi bruker trygge og skånsomme bleiematerialer

Bleier, buksebleier og vaskeservietter fra Pampers er dermatologisk testet. De blir laget av materialer som er grundig testet og dokumentert sikre. Vi samarbeider med ledende barneleger, barnehudleger og sikkerhetseksperter for å sikre at materialene vi bruker i produktene våre er trygge for barn. Materialene vi bruker er vanlige i de fleste bleier, buksebleier og vaskeservietter til barn, og brukes trygt av 25 millioner barn over hele verden hver eneste dag. Vil du vite mer om disse materialene, kan du lese artikkelen vår om hva bleier, buksebleier og vaskeservietter fra Pampers består av.

Vi er selv både vitenskapsfolk og foreldre, og starter med en sunn dose skepsis med tanke på hvor sikkert et material er. Vi siler ut alle materialer som kan være utrygge i produkter for barn. Hvis vi ikke er overbevist om at et material er trygt, så bruker vi det ikke.

Vi definerer sikker produktbruk

Vi overholder de høyeste og strengeste globale sikkerhetsstandardene fra ledende organisasjoner rundt om i verden. Vi definerer et sikkert nivå for alle materialer vi bruker med samme vitenskapelige prosess som brukes av regulerende instanser over hele verden, for eksempel Verdens helseorganisasjon, EU, EPA (den amerikanske miljøvernetaten) og FDA (de amerikanske myndighetene for mat- og legemiddelsikkerhet).

Hos Pampers og P&G arbeider mer enn 700 vitenskapsfolk sammen med ledende helseeksperter som barneleger og barnehudleger for å sikre at våre barneprodukter tilfredsstiller alle sikkerhets- og regelkrav i hele verden.

Vi evaluerer også alle materialene i de ferdige produktene våre for å bekrefte at den faktiske bruken er sikker både for forbrukere og for miljøet. Vi utfører omfattende testing ved å la mødre oppleve produktene våre i virkelige situasjoner, og vi følger de høyeste bransjestandardene for sikkerhet, funksjon og kvalitet.

Vi overvåker sikkerheten og kvaliteten nøye

Når det gjelder barn er sikkerhet det viktigste for oss. Også etter at produktet er ferdig utviklet fortsetter vi å overvåke sikkerheten og kvaliteten til produktene våre. Vi har robuste kvalitetssystemer på plass i hele produksjonsprosessen, vi utfører kvalitetskontroller i butikkene og vi lytter nøye til tilbakemeldinger og spørsmål fra mødre og fedre som kjøper produktene våre når de kontakter medarbeiderne våre hos kundeservice. Hvis du har andre spørsmål, kan du ringe 80033432.

Du vil kanskje også like: