Slik klipper du babyens negler

Slik klipper du babyens negler

Det er enklest å klippe babyens negler enklest han eller hun sover! Les mer for å finne ut hvordan du gjør dette best mulig.~~

Babyens negler er utrolig små, men likevel vokser de overraskende fort og må kanskje klippes så ofte som to ganger i uken. Du kan forhindre at babyen klorer seg selv ved å passe på at neglene er korte og jevne, men samtidig slik at hun kan bruke hendene til å utforske omgivelsene. Det er nesten umulig å klippe neglene på en baby som spreller og vrir seg, så gjør heller slik: Vent til hun sover!

 

Slik klipper du neglene hennes:

  • Bruk en neglefil av sandpapir, negleklipper for baby eller neglesaks for baby.
  • Skyv fingertuppen vekk fra neglen når du klipper slik at du ikke klipper i huden hennes.
  • Ikke få helt panikk hvis det begynner å blø litt – bare trykk litt ekstra og påfør bakteriedrepende salve.
  • Tånegler vokser saktere og er ofte veldig myke. Det holder vanligvis å klippe dem én gang i måneden.

 

Sørg for at babyens negler er korte og jevne slik at hun ikke klorer seg (eller deg). Vær rolig hele tiden mens du klipper, så går det helt fint!

 

Legg igjen en kommentar *Obligatorisk tekst
Jeg bekrefter at jeg har skrevet innholdet i sin helhet og samtykker til nettsamfunnets retningslinjer og vilkår og betingelser
  1. Bleier

Active Fit

Pampers tørreste bleie og beste passform

Å bli mor: tre tips hverhver nybakt mor bør kunne

Du ønsker å være forberedt når babyen kommer hjem, men ingen forskning kan forberede deg på de mange overraskelsene som følger med morsrollen. Få med deg disse tipsene!

Les mer

Barneleger: Samarbeid med helsevesenet

Å skape et godt samarbeid med barnets helsepersonell - enten en barnelege eller en annet helsepersonell - tar tid og krefter, men det er verdt det.

Les mer